user_mobilelogo

Elverum Kunstforening ble våren 1988 etablert på nytt etter at virksomheten hadde ligget nede i mange år. Husene på Nysted var fraflyttet, og Elverum Kommune ble eier av eiendommen. Kunstforeningen fikk JA for å disponere bygget! Alle byer i Norge trenger et KUNST-samfunn! Elverum Kunstforening er stolt og glade for, å få disponere slike flotte og erverdige lokaler, som egner seg meget godt til å presentere den aller beste KUNST! Vi takker også Elverum Kommune for at vi får drive på med alle våre herlige og samfunnsnyttige aktiviteter her!

Mye har skjedd, oppussing, vedlikehold, både i Midtbygningen og i Hovedbygningen, tilsier at det må tas vare på som en antikvitet og en grønn oase i det ellers moderne Elverum Sentrum.

I 2013 hadde vi 25-års jubileum. Mye positivt skjedde dette året!

 

historie

 

Nysted er opprinnelig bygget i 1832, med sine to våningshus. Hovedbygningen, oppført i 1860, ble tatt i bruk i 2009. Låve, stall, stabbur hører til på tunet, med en nydelig hage rundt, som ligger vendt mot Leiret. (Leiret er sentrum i Elverum!)

Elverum Kunstforening er stolte av å få lov til å disponere Nysted med slike erverdige lokaler til kunstutstilling.

Stort mangfold

Grafikere, samtidskunst, leire, skulpturer, kunst laget av barn og ungdom, kjente kunstnere, aktive medlemmer. Vi er åpne for det meste.

Det holdes kurs her, det er aktiviteter i barnekunstklubben, ungdommene liker seg i lokalene, med musikk og malerinteressen. Folk trives i huset med faste maledager. Det er sosialt og meget utfordrende! Ja, kan man si et KULTURELT MANGFOLD?

Vi spiller på lag med dere alle, meld dere gjerne inn som medlem, støttemedlem i kunstens interesse eller i bevaring av Elverum Kunstforening.

Mye nytt skjer etterhvert, følg med, følg med!

Ærbødigst, i kunstens ånd og bevaring av Elverum Kunstforening.

 

Gavekort

Kjøp gavekort hos Elverum Kunstforening

Vi tar kort!

logo

 

Kunst Kafé

lunchkafe

 

Facebook

Følg oss på Facebook

Våre sponsorer

Tunet horisontal rgb

Medlemmer får 20% på innramming av bilder.